Newsroom
groep wandelaars in Polen: de Main Beskid Trail

Fiets en Wandelbeurs 2025, natuurlijk!

14, 15 & 16 februari 2025, Jaarbeurs Utrecht

Fietsen en wandelen is leuk, gezond en het voert je langs de mooiste plekjes in de natuur. Ontdek op de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht een wereld aan fiets- en wandelmogelijkheden, bekijk het nieuwste outdoormateriaal en test de mooiste fietsbolides en e-bikes.

Waar ga je naartoe voor je volgende fiets- of wandeltocht? De kans is groot dat je het antwoord op die vraag vindt op de Fiets en Wandelbeurs. Tal van bestemmingen en reisorganisaties presenteren er de mooiste routes en arrangementen. Het aanbod is breed en gevarieerd. Van tochten in het bergachtige Spanje, trekkings door het bosrijke Duitsland, expedities op de hoogvlaktes van Noorwegen tot tochtjes door de groene polders om de hoek.

Infomarkten

Op de infomarkten van de beurs staan vrijwilligers klaar om al je vragen te beantwoorden over routes, materiaal en bestemmingen. Welke routes zijn het meest geschikt, waar kan ik overnachten, wat moet ik meenemen op een trektocht? De beste tips krijg je nog altijd van collega-fietsers of -wandelaars in een persoonlijk gesprek. Wil je naar Santiago, Rome of Trondheim? Dan kun je terecht op de aparte infomarkt voor pelgrimsreizen.

Fietsparcours

Je kunt de mooiste fietsreisbolides, e-bikes en speedpedelecs testen op het grote fietsparcours, dat door twee hallen loopt. Alleen op die manier kun je uitvinden welke bike het beste bij je past. Bezoekers van de Fiets en Wandelbeurs hebben ook toegang tot de E-bike Challenge, het grootste e-bike-testevent van Nederland dat tegelijkertijd in Jaarbeurs plaatsvindt.

Lezingprogramma

In het uitgebreide lezingprogramma vertellen ervaren reizigers over hun fiets- en wandelavonturen in Nederland en daarbuiten. Ook is er veel aandacht voor pelgrimsreizen en zijn er workshops over praktische onderwerpen als navigeren met de smartphone en het uitzetten van gps-tracks.

Fiets en Wandelbeurs
vr 14, za 15 en zo 16 februari 2025
Jaarbeurs Utrecht

Openingstijden:
vrijdag en zaterdag 10-17 u, zondag 10-15 u
www.fietsenwandelbeurs.nl

Press releases in Dutch

button inschrijven pers NL

Press releases in English

button press releases in English