Newsroom
groep wandelaars in Polen: de Main Beskid Trail

Fietsen en wandelen, natuurlijk!

Fietsen en wandelen is leuk, gezond en voert je langs de mooiste plekjes in de natuur. Elk jaar biedt de Fiets en Wandelbeurs in Flanders Expo in Gent inspiratie voor nieuwe avonturen.

Infomarkten

Voor de ervaren fietsers en wandelaars is het al jaren een niet te missen event. Maar ook beginners kunnen er terecht. Wat zijn de mooiste routes, waar kun je goed overnachten en wat heb je allemaal nodig op een trektocht? Op de infomarkten voor fietsers, wandelaars en pelgrimsreizen krijg je de beste tips van ervaren reizigers. Ze zetten je graag op het spoor van mooie avonturen.

Kleine reisorganisaties

Je vindt ze doorgaans niet op grote vakantiebeurzen, maar wel op de Fiets en Wandelbeurs. Bij de kleinere reisorganisaties in de verzamelpaviljoens kun je juweeltjes van reisarrangementen ontdekken. Ze zijn vaak gespecialiseerd in een bepaald type reis of richten zich op een bepaalde regio of land.

Workshops op de beursvloer

In samenwerking met partners als Grote Routepaden en de Vakantiefietser VZW zijn er twee dagen lang workshops op de beursvloer. Van fietsherstelling tot de voorbereiding op een lange trektocht en het inpakken van een rugzak.

Lezingen over de mooiste tochten

In vijf lezingzalen nemen ervaren fietsers en wandelaars je mee op hun reizen. Er zijn tientallen presentaties ingepland, dus er zit zeker wat voor je tussen! Het overzicht van lezingen vind je vanaf begin januari op Fietsenwandelbeurs.be.

Outdoor en reisfietsen

Natuurlijk zijn er ook de mooiste reisbolides en het nieuwste outdoormateriaal te bewonderen. De techniek staat niet stil en de fietsen en materialen worden elk jaar beter. En de meeste van deze materialen zijn ook te koop op de beurs tegen een aantrekkelijke korting.

Fiets en Wandelbeurs België
1 & 2 maart 2025
Flanders Expo in Gent

Openingstijden: 10.00-17.00 uur
Info: www.fietsenwandelbeurs.be.

Press releases in Dutch

button inschrijven pers NL

Press releases in English

button press releases in English