Volop in beweging

Fietsen, wandelen, outdoor! Wij weten er wel raad mee. Met events, vakantie-aanbod, blogs en advies. Onze passie delen we graag met onze bezoekers en professionals op het gebied van fietsen en wandelen. Graag zetten we ons in voor het stimuleren van actieve vakanties in binnen- en buitenland.

Schrijf nu in!

De inschrijving voor de Fiets en Wandelbeurzen in Nederland en België, E-bike Challenge België, Mount Expo in België en E-bike Xperience in Nederland is geopend! We zijn volop bezig met de voorbereidingen om van deze beurzen weer een succes te maken.

Zeker van deelname? Schrijf hier direct in.

Het item 'veiligheid' zal onze top-prioriteit zijn. Veiligheid voor onze bezoekers, exposanten, de vele vrijwilligers en het organisatieteam. Kijk voor de huidige protocollen voor exposanten bij het betreffende event.

Om de risico's voor exposanten te beperken, hebben we ook de annuleringsvoorwaarden aangepast. Bij annulering van het event vanwege corona, krijgt u 80 procent van het deelnamebedrag direct terug, en 20 procent in de vorm van een voucher. Deze kunt u inwisselen bij de volgende editie van het event.

Graag zien we u in 2021 op de beursvloer.

Vragen? Mail ons via: 

Meer weten over de actuele situatie in Jaarbeurs Utrecht en Flanders Expo in Gent?

Kijk op:
Jaarbeurs.nl
Flanders Expo.

FWB logo 200px

De Fiets en Wandelbeurzen markeren het begin van een nieuw wandel- en fietsseizoen in Nederland en België. Meer dan 850 exposanten uit de toerisme-, outdoor- en fietsindustrie nemen deel. Ze komen in contact met ongeveer 45.000 enthousiaste actieve recreatieve wandelaars en fietsers.

E-bike Challenge logo 200px

Uitdagende indoor fietsparcoursen, een keur aan e-bikes, speedpedelecs en e-mountainbikes, en alle gelegenheid om die te presenteren. Dát is E-bike Challenge, de enige grootschalige e-bike-testevents in Vlaanderen en Minneapolis, Verenigde Staten. Een evenement voor iedereen die zich oriënteert op de aankoop van een elektrische fiets.

logo E-bike Xperience

Nieuw: Hicle Events neemt de organisatie van E-bike Xperience over van Jaarbeurs. Het enige grootschalige e-bike-event van Nederland vindt plaats op 19 en 20 februari 2021 in Jaarbeurs Utrecht, samen met de Fiets en Wandelbeurs.

beeld e-bike xperience

logo Mount Expo 200px

Bezoekers komen naar Mount Expo om het nieuwste materiaal te bekijken, outdooruitrusting aan te schaffen, of zijn op zoek naar een actieve bergvakantie die helemaal bij hen past.

mount expo foto: kbf

IBTC logo

The International Bicycle Tourism Conference (IBTC)

De tweede editie van dit event voor fietstoerisme-professionals staat voor woensdag 27 en donderdag 28 januari 2021 op het programma. Dit keer gaat het om een 100% virtuele conferentie waaraan u online kunt deelnemen. Belangrijke onderwerpen zijn onder meer de effecten van corona op de (fiets)mobiliteit en de vermarkting van routes. 

 

Hicle Holidays

Een nieuw initiatief van Hicle; een site met het actuele vakantie-aanbod voor de fietser en wandelaar. Veilige en duurzame vormen van recreatie staan nu volop in de schijnwerpers.