Volop in beweging

Fietsen, wandelen, outdoor! Wij weten er wel raad mee. Met events, vakantie-aanbod, blogs en advies. Onze passie delen we graag met onze bezoekers en professionals op het gebied van fietsen en wandelen. Graag zetten we ons in voor het stimuleren van actieve vakanties in binnen- en buitenland.

Events doorgeschoven naar mei 2021

Vanwege de coronacrisis hebben we noodgedwongen het besluit genomen om onze events van februari naar mei 2021 door te schuiven. De nieuwe data zijn:

Fiets en Wandelbeurs Gent, 1-2 mei 2021
E-bike Challenge Gent, 1-2 mei 2021
Mount Expo Gent, 1-2 mei 2021
Locatie: Flanders Expo Gent

Fiets en Wandelbeurs Utrecht, 7-8 mei 2021
E-bike Xperience Utrecht, 7-8 mei 2021
Locatie: Jaarbeurs Utrecht


De verplaatsing is een ingrijpende beslissing in een tijd waarin veel onzeker is. De verwachting is dat het vakantieseizoen én het boeken van een vakantie later op gang komt dan gebruikelijk door de beperkende maatregelen. Mei is daardoor, in deze bijzondere tijden, een goed alternatief voor februari.

Één ding is wel duidelijk: we gaan nog steeds voor mooie events in 2021. Want fietsen, wandelen en e-bikes zijn nu populairder dan ooit. Natuurlijk nodigen wij u weer uit om deel te nemen. Zonder exposanten geen beurzen; wij hebben uw deelname nodig om weer een mooi event op poten te zetten!

De consument zal in 2021 hoe dan ook weer op pad gaan; daar spelen we graag op in. En natuurlijk doen we er alles aan om voor iedereen een veilige, corona-proof omgeving te creëren, die voldoet aan alle richtlijnen en veiligheidsprotocollen.

Om de risico's voor exposanten te beperken, hebben we ook de annuleringsvoorwaarden aangepast. Bij annulering van het event vanwege corona, krijgt u 80 procent van het deelnamebedrag direct terug, en 20 procent in de vorm van een voucher. Deze kunt u inwisselen bij de volgende editie van het event.

Zeker van deelname? Schrijf hier direct in.

Graag zien we u in 2021 op de beursvloer.

Vragen? Mail ons via: 

Meer weten over de actuele situatie in Jaarbeurs Utrecht en Flanders Expo in Gent?

Kijk op:
Jaarbeurs.nl
Flanders Expo.

FWB logo 200px

De Fiets en Wandelbeurzen markeren het begin van een nieuw wandel- en fietsseizoen in Nederland en België. Meer dan 850 exposanten uit de toerisme-, outdoor- en fietsindustrie nemen deel. Ze komen in contact met ongeveer 45.000 enthousiaste actieve recreatieve wandelaars en fietsers.

E-bike Challenge logo 200px

Uitdagende indoor fietsparcoursen, een keur aan e-bikes, speedpedelecs en e-mountainbikes, en alle gelegenheid om die te presenteren. Dát is E-bike Challenge, de enige grootschalige e-bike-testevents in Vlaanderen en Minneapolis, Verenigde Staten. Een evenement voor iedereen die zich oriënteert op de aankoop van een elektrische fiets.

logo E-bike Xperience

Nieuw: Hicle Events neemt de organisatie van E-bike Xperience over van Jaarbeurs. Het enige grootschalige e-bike-event van Nederland vindt plaats op 7 en 8 mei 2021 (nieuwe data!) in Jaarbeurs Utrecht, samen met de Fiets en Wandelbeurs.

beeld e-bike xperience

logo Mount Expo 200px

Bezoekers komen naar Mount Expo om het nieuwste materiaal te bekijken, outdooruitrusting aan te schaffen, of zijn op zoek naar een actieve bergvakantie die helemaal bij hen past.

mount expo foto: kbf

IBTC logo

The International Bicycle Tourism Conference (IBTC)

De tweede editie van dit event voor fietstoerisme-professionals staat voor woensdag 27 en donderdag 28 januari 2021 op het programma. Dit keer gaat het om een 100% virtuele conferentie waaraan u online kunt deelnemen. Belangrijke onderwerpen zijn onder meer de effecten van corona op de (fiets)mobiliteit en de vermarkting van routes. 

 

Hicle Holidays

Een nieuw initiatief van Hicle; een site met het actuele vakantie-aanbod voor de fietser en wandelaar. Veilige en duurzame vormen van recreatie staan nu volop in de schijnwerpers.