Volop in beweging

Fietsen, wandelen, outdoor! Wij weten er wel raad mee. Met events, vakantie-aanbod, blogs en advies. Onze passie delen we graag met onze bezoekers en professionals op het gebied van fietsen en wandelen. Graag zetten we ons in voor het stimuleren van actieve vakanties in binnen- en buitenland.

Fiets en Wandelbeurzen mei 2021 geannuleerd

Vanwege de coronacrisis hebben we noodgedwongen de Fiets en Wandelbeurzen in Gent (1-2 mei) en Utrecht (7-8 mei) geannuleerd. Het was niet mogelijk voor die data een volwaardige beurs neer te zetten.

Wat betreft de E-bike Challenge in Gent (1-2 mei) en E-bike Xperience in Utrecht (7-8 mei) nemen wij op korte termijn een besluit. 

Ons alternatief: de Online Experience!

In contact komen met de Nederlandse en Vlaamse fietser en wandelaar door middel van één beursdeelname? Dat kan met de Fiets en Wandelbeurs Online Experience, het digitale alternatief voor de Fiets en Wandelbeurzen. Op 23 en 24 april presenteren wij een volwaardig interactief eventplatform.

Waardevolle interactie met de doelgroep is goed mogelijk tijdens zo’n online event. U kunt vanuit uw online stand in ‘real time’ videobellen en chatten met bezoekers en vragen beantwoorden. Ook online lezingen, workshops, info-markten met vrijwilligers en downloadbare brochures behoren tot het aanbod van het digitale eventplatform, evenals een Fiets en Wandelcafé. De techniek maakt het allemaal mogelijk.

Één ding is duidelijk: we gaan nog steeds voor mooie events in 2021. Want fietsen, wandelen en e-bikes zijn nu populairder dan ooit. Natuurlijk nodigen wij u weer uit om deel te nemen. Zonder exposanten geen beurzen; wij hebben uw deelname nodig om weer een mooi event op poten te zetten!

Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Zeker van deelname? Schrijf hier direct in.

Graag zien we u in 2021 op de online beursvloer.

Vragen? Mail ons via: 

 

FWB logo 200px

De Fiets en Wandelbeurzen markeren het begin van een nieuw wandel- en fietsseizoen in Nederland en België. Meer dan 850 exposanten uit de toerisme-, outdoor- en fietsindustrie nemen deel. Ze komen in contact met ongeveer 45.000 enthousiaste actieve recreatieve wandelaars en fietsers.


logo Online Experience

Nieuw! Het online alternatief voor de fysieke Fiets en Wandelbeurs. Chatten of videobellen met online bezoekers, online lezingen of workshops volgen, digitale info-markten waar je vragen kunt stellen aan ervaren fietsers en wandelaars: het is allemaal mogelijk bij de Online Experience.

cover brochure
 

E-bike Challenge logo 200px

Uitdagende indoor fietsparcoursen, een keur aan e-bikes, speedpedelecs en e-mountainbikes, en alle gelegenheid om die te presenteren. Dát is E-bike Challenge, het enige grootschalige e-bike-testevent in Vlaanderen en Minneapolis, Verenigde Staten. Een evenement voor iedereen die zich oriënteert op de aankoop van een elektrische fiets.

logo E-bike Xperience

Nieuw: Hicle Events neemt de organisatie van E-bike Xperience over van Jaarbeurs. Het enige grootschalige e-bike-event van Nederland vindt plaats op 7 en 8 mei 2021 (nieuwe data!) in Jaarbeurs Utrecht.

beeld e-bike xperience

IBTC logo

De tweede editie van de International Bicycling Tourism Conference (IBTC) had 27 en 28 januari 2021 plaats. Dit keer ging het om een 100% online conferentie. Belangrijke onderwerpen waren onder meer de effecten van corona op de (fiets)mobiliteit en de vermarkting van routes.

IBTC, het event voor fietstoerismeprofessionals

logo Hicle Holidays

Een nieuw initiatief van Hicle; een site met het actuele vakantie-aanbod voor de fietser en wandelaar. Veilige en duurzame vormen van recreatie staan nu volop in de schijnwerpers!

Hicle Holidays