Volop in beweging

Fietsen, wandelen, outdoor! Wij weten er wel raad mee. Met events, vakantie-aanbod, blogs en advies. Onze passie delen we met onze bezoekers en professionals op het gebied van fietsen en wandelen. Graag zetten we ons in voor het stimuleren van actieve vakanties in binnen- en buitenland.

Nieuwe datums E-bike Challenge Minneapolis

Vanwege de coronacrisis is de volgende editie van de E-bike Challenge in Minneapolis verzet naar 2 en 3 april 2022. Locatie is wederom het Minneapolis Convention Center.

Events in mei 2021 geannuleerd

Vanwege de coronacrisis hebben we noodgedwongen de Fiets en Wandelbeurzen in Gent (1-2 mei) en Utrecht (7-8 mei), de E-bike Challenge in Gent (1-2 mei) en de E-bike Xperience in Utrecht (7-8 mei) moeten annuleren. Het is ondanks de toch wel grote belangstelling niet mogelijk voor die datums een volwaardige beurs neer te zetten.

Uiteraard was dit een moeilijk besluit, ook vanwege het feit dat de events al waren verplaatst van februari naar mei. Met Jaarbeurs en Flanders Expo zijn wij in overleg over nieuwe event-datums in februari 2022.  

Ons alternatief: de Online Experience!

impression of the online Fiets en Wandelbeurs

In contact komen met de Nederlandse en Vlaamse fietser en wandelaar door middel van één beursdeelname? Dat kan met de Fiets en Wandelbeurs Online Experience, het digitale alternatief voor de Fiets en Wandelbeurzen. Op 23 en 24 april presenteren wij een volwaardig interactief eventplatform.

Waardevolle interactie met de doelgroep is goed mogelijk tijdens zo’n online event. U kunt vanuit uw online stand in ‘real time’ videobellen en chatten met bezoekers en vragen beantwoorden. Ook online lezingen, workshops, info-markten met ervaren fietsers en wandelaars en downloadbare brochures behoren tot het aanbod van het digitale eventplatform, evenals een Fiets en Wandelcafé. De techniek maakt het allemaal mogelijk.

Voor e-bike-merken richten wij een aparte 'digitale hal' in, waar zij vanuit online stands hun nieuwste modellen kunnen presenteren. De huidige markt biedt aanbieders vele kansen. De vraag naar elektrische fietsen is, mede vanwege de coronacrisis, groter dan ooit. 

Één ding is duidelijk: we blijven ons inzetten om mooie events te realiseren. Want fietsen, wandelen en e-bikes zijn nu populairder dan ooit. Natuurlijk kunnen die evenementen niet plaatsvinden zonder uw steun en vertrouwen. Zonder exposanten geen beurzen; wij hebben uw deelname nodig om weer een mooi event op poten te zetten!

Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Zeker van deelname? Schrijf hier direct in.

Graag zien we u in 2021 op de online beursvloer.

Vragen? Mail ons via: 

 

FWB logo 200px

De Fiets en Wandelbeurzen markeren het begin van een nieuw wandel- en fietsseizoen in Nederland en België. Meer dan 850 exposanten uit de toerisme-, outdoor- en fietsindustrie nemen deel. Ze komen in contact met ongeveer 45.000 enthousiaste actieve recreatieve wandelaars en fietsers.


logo Online Experience

Nieuw! Het online alternatief voor de fysieke Fiets en Wandelbeurs. Chatten of videobellen met online bezoekers, online lezingen of workshops volgen, digitale info-markten waar je vragen kunt stellen aan ervaren fietsers en wandelaars: het is allemaal mogelijk bij de Online Experience.

cover brochure
 

E-bike Challenge logo 200px

Uitdagende indoor fietsparcoursen, een keur aan e-bikes, speedpedelecs en e-mountainbikes, en alle gelegenheid om die te presenteren. Dát is E-bike Challenge, het enige grootschalige e-bike-testevent in Vlaanderen en Minneapolis, Verenigde Staten. Een evenement voor iedereen die zich oriënteert op de aankoop van een elektrische fiets.

logo E-bike Xperience

Hét event in Nederland voor het testen van elektrische fietsen. De grote fietsparcoursen in Jaarbeurs Utrecht bieden daar alle gelegenheid toe. Circa 70 merken presenteren er hun nieuwste modellen!

beeld e-bike xperience

IBTC logo

De tweede editie van de International Bicycling Tourism Conference (IBTC) had 27 en 28 januari 2021 plaats. Dit keer ging het om een 100% online conferentie. Belangrijke onderwerpen waren onder meer de effecten van de coronacrisis op de (fiets)mobiliteit en de vermarkting van routes.

IBTC, het event voor fietstoerismeprofessionals

logo Hicle Holidays

Een nieuw initiatief van Hicle; een site met het actuele vakantie-aanbod voor de fietser en wandelaar. Veilige en duurzame vormen van recreatie staan nu volop in de schijnwerpers!

Hicle Holidays