fietstoerisme conferentie logo ibtc

The International Bike & hike Tourism Conference

Nieuw: IBTC is nu bike én hike  

De afgelopen jaren stond de letter B van IBTC voor ‘bicyle’: the International Bicycle Tourism Conference. Inmiddels hebben we daar het wandeltoerisme aan toegevoegd. Tegenwoordig staat IBTC voor International Bike & hike Tourism Conference. We verwelkomen dan ook graag naast de fietsexperts ook de wandelexperts op onze volgende editie: op woensdag 21 februari 2024 in Jaarbeurs Utrecht. 

De verbreding van het thema zien we als een logische stap in de ontwikkeling van de IBTC. Hicle, organisator van de conferentie, is actief op het brede terrein van fietsen én wandelen. Veel van onze relaties en contacten houden zich met beide vormen van actief toerisme bezig. En toeristische diensten zijn vaak bezig om zowel fiets- als wandelnetwerken te ontwikkelen in hun regio. 

Daarnaast vindt de volgende editie plaats in de aanloop naar de Fiets en Wandelbeurs op 23, 24 en 25 februari, eveneens in Jaarbeurs Utrecht. Een event dat bij uitstek fietsen en wandelen combineert. Exposanten van die beurs zijn uiteraard van harte welkom om de IBTC, na twee online edities, weer eens ‘live’ mee te maken. 

Save the date: 
 

logo ibtc aankondiging 2024