Promotiecampagne Online Experience

Al 17 jaar hebben wij ervaring met het promoten van de Fiets en Wandelbeurs. Via on- én offline media. Onze doelgroep is daarbij de échte recreatieve fietser en wandelaar in Nederland en Vlaanderen.

Promotie via partners

Wij werken graag samen met verenigingen, stichtingen, clubs, tijdschriften en social media-groepen die zich richten op fietsen, wandelen en outdooractiviteiten. Via hen bereiken wij een betrokken achterban van fietsers en wandelaars. Dit kan door middel van artikelen in ledenbladen en tijdschriften, vermeldingen op de websites, items in de nieuwsbrieven, ticketacties en via posts in hun social media-kanalen.

Advertenties en banners

In tijdschriften en andere media die aansluiten bij de doelgroep, plaatsen wij advertenties of banners.

Free publicity

Persberichten versturen wij op uitgekiende momenten naar een breed persbestand van circa 1.500 adressen. Er is altijd wel nieuws te melden op fiets- en wandelgebied, iets waar de media graag gebruik van maken.

Influencers

Aan influencermarketing deden we al voordat dit begrip was uitgevonden. Invloedrijke fietsers en wandelaars zijn doorgaans graag bereid de beurs onder de aandacht van hun volgers te brengen. Vaak nemen deze influencers ook deel aan het lezing- en workshopprogramma

Nieuwsbrieven

Onze nieuwsbrieven bereiken ruim 30.000 enthousiaste fietsers en wandelaars in Nederland en Vlaanderen. Zij zijn per definitie geïnteresseerd in het event én in uw product of dienst.

Sociale media

Via Facebook, Twitter en Instagram voeren wij een aparte promotiecampagne. Niet alleen met posts op onze eigen kanalen, maar ook via sponsored berichten die gericht worden getoond aan fiets- en wandelliefhebbers.

Ticketverkoop-acties

Ook op het gebied van ticketverkoop werken wij samen met partners, zoals bijvoorbeeld de ANWB en de NS in Nederland. Zij maken in hun uitingen ook promotie voor het event.

Speciale acties

In de aanloop naar het event vestigen onze fotowedstrijd, de uitverkiezing van de Fiets en Wandelbeurs en win-acties de aandacht op de Fiets en Wandelbeurs Online Xperience.