extra aandacht door aanvullende promotie

Aanvullende promotie 

In de aanloop naar, tijdens én na de Online Experience kunt u aanvullende promotie inzetten via onze communicatiekanalen en activiteiten. U bereikt daarmee een nauw afgebakende doelgroep die oprecht geïnteresseerd is in uw product of dienst; de recreatieve fietser en wandelaar in Nederland en Vlaanderen. 

Overzicht aanvullende promotie

Analyse standbezoek online

Meten is weten! Ontvang data over het aantal standbezoeken en de duur daarvan, downloads en andere ondernomen acties, contactmomenten, en – bij goedkeuring – de contactgegevens van de betreffende bezoeker.
Prijs: € 175

Item consumentennieuwsbrief Vlaanderen

Duizenden fietsers en wandelaars bereiken die nieuwsgierig zijn naar uw noviteiten? Plaats een item in onze nieuwsbrief!
Aantal contacten: 13.000
Prijs: € 550

Item consumentennieuwsbrief Nederland 

Duizenden fietsers en wandelaars bereiken die nieuwsgierig zijn naar uw noviteiten? Plaats een item in onze nieuwsbrief!
Aantal contacten: 16.500
Prijs: € 660

Dedicated consumentennieuwsbrief Vlaanderen

Duizenden fietsers en wandelaars bereiken die nieuwsgierig zijn naar uw noviteiten? Krijg de volle aandacht met een dedicated mailing!
Aantal contacten: 13.000
Prijs: € 990

Dedicated consumentennieuwsbrief Nederland

Duizenden fietsers en wandelaars bereiken die nieuwsgierig zijn naar uw noviteiten? Krijg de volle aandacht met een dedicated mailing!
Aantal contacten: 16.500
Prijs: € 1.260

Exposure bezoekerssite Online Experience

Het digitale uithangbord van het event waarop consumenten hun e-ticket kopen en alle (praktische) informatie vinden, zoals activiteiten, deelnemerslijst en het lezingenprogramma.
U krijgt:

 • uitgelicht artikel op de homepage met een link naar een aparte pagina op de site
 • plaatsing voor 2 maanden.

Prijs: € 1.035

Social media-pakket

Vergroot uw online bereik en zichtbaarheid in de aanloop naar het virtuele event via ons uitgebreide social media-netwerk. Via Twitter, Facebook en Instagram plaatsen wij 1 bericht per kanaal over uw product en/of dienst. Alle berichten worden opgemaakt in huisstijl Fiets en Wandelbeurs, inclusief uw logo.
Prijs: € 150

Online workshop

Weet u een leuke, spannende of speelse activiteit die het event nog meer tot een belevenis maakt? Organiseer een workshop en laat bezoekers vanuit hun huiskamers 'live' met u meedoen! De programmering wordt via diverse promotiekanalen onder de aandacht gebracht.
Prijs: € 195

Online lezing

Uw inspirerende en meeslepende reisverhaal of presentatie met de bezoekers delen middels een video? Dat kan, met uw online lezing die het hele beursweekend op onze site beschikbaar is en die wij zullen promoten!
Prijs: € 350

Eigen sub-space

Wilt u de omgeving van uw stand een volledig eigen look & feel geven en een extra beleving creëren voor de bezoeker? Dat kan door middel van een ‘sub-space’. Dit is een deel van de plattegrond dat volledig afgescheiden is van de rest. De bezoeker klikt op uw stand op de hoofdplattegrond, en belandt vervolgens in uw sub-space. Deze kunt u naar eigen smaak ontwerpen; wij maken de afbeelding vervolgens interactief voor u.
Prijs: € 1,750, vanaf 7 stands gratis

Gesponsorde tafel Fiets en Wandelcafé

In het Fiets en Wandelcafé kunnen bezoekers en exposanten elkaar ontmoeten. Door het sponseren van een tafel in het café, is uw logo er zichtbaar en heeft zowel u als de bezoeker de mogelijkheid een gesprek aan te knopen. Denk hierbij aan het organiseren van een wedstrijd, quiz, netwerken met andere exposanten of een andere activiteit.
Prijs: € 350

Hicleholidays.com Basispakket

Onze website met het actuele vakantie-aanbod voor de echte fietser en wandelaar! Vermelding van 2 producten/diensten, elk uitgelicht op een aparte pagina (= 2 pagina's in totaal).

Inclusief:

 • tot en met 31 maart 2022 online beschikbaar
 • selectiefilters om de sitebezoeker snel naar uw aanbod te leiden
 • eindrapportage.

Prijs: € 220

Hicleholidays.com Premiumpakket

Onze website met het actuele vakantie-aanbod voor de echte fietser en wandelaar!

Inclusief: 

 • vermelding van 6 producten/diensten, elk uitgelicht op een aparte pagina (= 6 pagina's in totaal)
 • ‚Äčtot en met 31 maart 2022 online beschikbaar
 • selectiefilters om de sitebezoeker snel naar uw aanbod te leiden
 • verschijnt twee weken lang op de homepage in een carrousel
 • inclusief 2 gesponsorde dedicated social media posts op Facebook Hicle, gedeeld door Facebook Fiets en Wandelbeurs Nederland en Facebook Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen
 • eindrapportage.
Prijs: € 595

Graag stellen stellen wij voor u een promotiepakket op maat samen. Mail hiervoor naar .