Plattegrond online event

De plattegrond van de eerste online editie van het event in 2021. 
Zie ook de verschillende hallen/ruimtes van de online beurs (beneden op de pagina). 

plattegrond online event
 

Stands

Vanuit de hoofdplattegrond Online Experience, kunnen bezoekers doorklikken naar de beurshal, naar afzonderlijke stands, maar ook naar sub-spaces (zie 'vloer Hicle Vakantieland') en vervolgens naar afzonderlijke stands.

plattegrond met stands

Indeling

De volgende hallen/ruimtes zijn te bezoeken:

Receptie
 

receptie online event

Vanuit deze plek verwelkomen we de bezoeker, geheel in Fiets en Wandelbeurs-stijl. 

Beurshal
 

beurshal met stands

De bezoeker kan rondstruinen in de beurshal en vanuit de plattegrond een keuze maken naar welke stand hij of zij wil gaan.

Beursstand

voorbeeld virtuele stand

Dit is een voorbeeld van een stand, hier kunt u relevante informatie over het bedrijf kwijt. Deze zal zichtbaar zijn wanneer u online bent om te video(chatten) met de bezoeker. Op 23 en 24 april logt u in bij de virtuele stand en krijgt u een melding wanneer iemand contact probeert te zoeken. Dit kan via chat, bellen of videobellen.

Presentatiezaal


Lezingzaal plattegrond

De gehele dag op vaste tijdstippen zullen wij vooraf opgenomen presentaties draaien in de lezingzalen. De bezoeker kan deze presentaties online volgen en achteraf vragen stellen via de chat. 

Workshopzaal


Online workshop

De gehele dag op vaste tijdstippen zullen er leuke workshops te volgen zijn voor de bezoeker; zoals over gps-navigatie, yoga en koken op de camping.

Meet the experts

Plattegrond met 'Meet the experts' 

Ervaren fietsers en wandelaars geven hier informatie over verschillende landen, fietsen met kinderen en andere relevante informatie.

Fiets en Wandelcafé


het fiets en wandelbeurs cafe

Bezoekers komen hier in contact met andere fiets- en wandelenthousiastelingen en kunnen meedoen met leuke activiteiten zoals een quiz. Na afloop van de beurs zal hier ook de netwerkborrel plaatsvinden. Het is mogelijk om met maximaal 50 personen aan ‘tafel’ te schuiven.