Pers en promotie

Dagbladen

De landelijke dagbladen en regionale kranten weten dat de Fiets en Wandelbeurs een evenement is waar veel van hun lezers in geïnteresseerd zijn. Fietsen, buitensportartikelen en reisreportages van fietsende of wandelende reporters komen voorafgaande aan de beurs voor het voetlicht.

Magazines en online media

Met vrijwel alle bekende buitensportbladen, fietsmagazines, wandelkranten en op fietsen en wandelen gerichte websites en Facebookpagina's, maken wij goede afspraken over aandacht voor onze evenementen. Hiermee wordt de juiste doelgroep direct bereikt. 

Sociale media

In de weken voorafgaand aan de beurzen voeren wij een uitgebreide campagne op Facebook, Instagram en Twitter. Hier brengen wij onder meer producten van deelnemers onder de aandacht.

Persberichten op uitgekiende momenten

Persberichten verspreiden wij breed maar bovenal ook gericht. In de weken voor de beurs gaat regelmatig aan de Fiets en Wandelbeurs gerelateerd nieuws naar buiten.

Perskamers

In Jaarbeurs Utrecht is de perskamer in de hal bij Entree Oost (zijde NS-station/centrum). Hier kunnen journalisten zich accrediteren. Als exposant bent u welkom om er uw informatie neer te leggen.

Perspresentaties

Wij bieden zalen op maat aan met alle faciliteiten zoals technische voorzieningen, borrels en lunches. Een uitstekende gelegenheid voor perspresentaties van bijvoorbeeld primeurs.

Persagenda

Voorafgaand aan de beurs verspreiden wij een agenda met een overzicht van de persmomenten. Hierin kan ook uw presentatie worden opgenomen.

Neem bij verdere vragen gerust contact op: .