Nieuwe editie Fiets en Wandelbeurs in 2022

Helaas moesten wij de editie van 7 en 8 mei 2021 annuleren. Ondanks de toch wel grote belangstelling was het vanwege de coronacrisis niet mogelijk een volwaardige beurs neer te zetten. Inmiddels zijn de datums voor 2022 bekend. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 februari is Jaarbeurs Utrecht wederom het decor voor het grootste indoor fiets- en wandelevent in Europa en mogelijk zelfs in de wereld.

Dit betekent overigens niet dat we in 2021 stil hebben gezeten. Met de Fiets en Wandelbeurs Online Experience boden we op 23 en 24 april 2021 een prima alternatief aan voor onze fysieke beurs. Deze Online Experience is door in totaal door ongeveer 4.500 fiets- en wandelenthousiastelingen uit Nederland en Vlaanderen bezocht.

Een nieuwe editie van de beurs is ingepland. Het contact met bezoekers staat daarbij voorop

'Offline' contact

In 2022 is er weer een fysieke Fiets en Wandelbeurs volgens het beproefde concept. Persoonlijk 'offline' contact tussen exposant en bezoeker staat uiteraard voorop. Daar is juist in deze coronatijd behoefte aan, zo blijkt uit de reacties. We brengen in Jaarbeurs Utrecht weer een mix van commerciële aanbieders, lezingen en workshops en info-markten waar ervaren fietsers en wandelaars onafhankelijk advies geven.

E-bike Xperience

Ook zullen we in 2022 weer de combinatie aangaan met E-bike Xperience, hét event in Nederland voor het testen van elektrische fietsen en speedpedelecs. Hicle Events organiseert deze editie van de Xperience, waardoor we de beide events nog beter op elkaar kunnen afstemmen.

De toegevoegde waarde van deze combinatie heeft zich de afgelopen jaren bewezen. Veel Fiets en Wandelbeurs-bezoekers nemen een kijkje 'bij de buren' en zijn geïnteresseerd in elektrische fietsen. Aan de andere kant kunnen de bezoekers van de E-bike Xperience bij de Fiets en Wandelbeurs terecht voor routes, accommodaties, bestemmingen voor fietsvakanties en accessoires als fietstassen en gps-toestellen.

Natuurlijk verwelkomen we u in 2022 graag als exposant op de beursvloer!