het testparcours is het hart van de E-bike Xperience

Nieuwe editie E-bike Xperience 2022

De editie van 2021 kon niet doorgaan vanwege corona, maar de E-bike Xperience keert terug in 2022! Op vrijdag 25 en zaterdag 26 februari 2022 is Jaarbeurs Utrecht wederom het decor voor het grootste e-bike-testevent van Nederland. 

In 2021 was het niet mogelijk een volwaardige beurs neer te zetten zoals we dat gewend zijn. Maar dat betekent niet dat we bij Hicle Events stil hebben gezeten. Als alternatief presenteerden we de ‘Fiets en Wandelbeurs Online Experience’; een 100% digitaal en interactief event waar ook e-bikemerken zich konden presenteren. 

Testen, testen, testen

Voor 2022 hanteren we de beproefde formule van de E-bike Xperience: testen, testen en nog eens testen in een fysieke beurshal! Opnieuw richten we een groot indoor parcours in waarop bezoekers alle gelegenheid krijgen de e-bikes en speedpedelecs aan de tand te voelen. Voor die laatste categorie komt er ook weer een aparte baan op het parcours, waar je op een veilige manier de topsnelheid van 45 km/u kunt halen. 

alle typen e-bikes zijn present op de nieuwe editie van de E-bike Xperience

Vooruitzichten nieuwe editie

De vooruitzichten voor 2022 zijn gelukkig goed te noemen. Het lukt overheden steeds beter coronabesmettingen terug te dringen door middel van vaccinaties. Het is heel goed mogelijk dat er in februari 2022 al ‘gewone beurzen’ kunnen plaatsvinden, met geen of heel beperkte coronamaatregelen. Uiteraard zal het event voldoen aan alle richtlijnen en veiligheidsvoorschriften. 

Wind in de rug

E-bike Xperience heeft in 2022 de wind in de rug. Er is nog steeds een enorme vraag onder consumenten naar elektrische fietsen. Het einde van die trend is nog lang niet in zicht. Het event biedt exposanten volop kansen leads te verzamelen en hun nieuwste modellen onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. 

Combinatie met Fiets en Wandelbeurs

In 2022 vormt de Xperience weer een combinatie met de Fiets en Wandelbeurs. Beide vinden tegelijkertijd in Jaarbeurs Utrecht plaats en een ticket voor het ene event, geeft ook toegang tot het andere. In de afgelopen jaren is gebleken dat de Xperience en Fiets en Wandelbeurs elkaar aanvullen en versterken. Fiets en Wandelbeurs-bezoekers nemen graag een kijkje bij ‘de buren’, en omgekeerd. Dit leidt tot een levendige uitwisseling van bezoekers en nieuwe doelgroepen aan uw stand.  

Graag verwelkomen we u in 2022 op de beursvloer!