Hicle’s Meet & Greet

Wij grijpen de Online Experience graag aan om ook een online netwerkmoment te creëren voor professionals in de toerismebranche. Deze heeft vrijdag 23 april plaats tussen 16.00 en 18.00 uur, direct na afloop van de eerste eventdag voor consumenten. 

Bezoek aan de stand

Tijdens dit netwerkmoment zijn de exposanten aanwezig in hun eigen stand. Vanaf vrijdag 16.00 uur hebben geïnteresseerde professionals de gelegenheid zich bij hen te melden en met hen te chatten of te videobellen.

Digitaal netwerkmoment

Hoe het allemaal precies in zijn werk gaat? Dat gaat hetzelfde als bij de contacten met het publiek op het event. Exposanten kunnen met de B2B-bezoekers chatten of videobellen. Via de optie ‘scherm delen’, kunnen zij makkelijk kaarten, brochures of andere informatiemateriaal laten zien.  

De B2B-bezoekers

Wij nodigen pers, touroperators en andere zakelijke relaties uit dit netwerkmoment te bezoeken. Zij krijgen na aanmelding toegang tot Hicle’s Meet & Greet via een inlogcode. 

Openingsmoment

Natuurlijk willen we deze Meet & Greet even persoonlijk inleiden. Om 16.00 uur is de kick-off van deze meeting in de online workshopzaal. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Meet & Greet. Stuur dan een mail naar .