(header image)
Koop hier je kaartjes voor de Fiets en Wandelbeurs 2024 in Jaarbeurs Utrecht!

Openingstijden vr en za van 10 tot 5 en zo van 10 tot 3

Gratis toegang tot de E-bike Challenge

Kaart
Aantal
Meerdagenticket, geldig op alle beursdagen( € 24,00 )

Met dit ticket kunt u op alle beursdagen het event bezoeken (vrijdag, zaterdag en zondag). In de voorverkoop kost dit online ticket 24 euro, op beursdagen is de prijs 30 euro.

€ 0,00
Reguliere Toegangskaart (vanaf 13 jaar)( € 14,00 )

Een ticket voor de beurs kost 14 euro in de voorverkoop. Op beursdagen is de prijs voor een online ticket 17 euro. Dit ticket is geldig voor 1 dag naar keuze.

€ 0,00
Familieticket( € 14,00 )

*INCL. WINACTIE
Een familieticket is voor 1 volwassene en 1 kind (t/m 12 jaar).
Voeg extra volwassenen en kinderen toe met een regulier- en kinderkaartje.

*Print de tekening op het ticket uit, kleur en versier dit bij de Hicle Family stand, na het inleveren maak je kans op leuke prijzen!

Een ticket voor de beurs kost 14 euro in de voorverkoop. Op beursdagen is de prijs voor een online ticket 17 euro. Dit ticket is geldig voor 1 dag naar keuze.

€ 0,00
Kinderkaartje (t/m 12 jaar)( € 0,00 )

Alleen in combinatie met andere kaartjes.

€ 0,00
Totaal
€ 0,00

Ontvang deze unieke beursspecial boordevol fiets- en wandelinspiratie, inclusief 12 pagina’s over themaland Polen en de laatste informatie over de Fiets en Wandelbeurs 2024. De prijs is inclusief verzendkosten.

*Niet aanvinken als je abonnee bent van Bike explorer of Wandelmagazine. Als abonnee ontvang je deze speciale Fiets en Wandelbeurs-editie vanzelf thuis!

Combi-magazine Wandelmagazine / BIKE explorer

Over de titels:

Bike explorer is een magazine voor de avontuurlijke fietser. Het magazine biedt inspiratie over fietstochten dicht bij huis in Nederland en Vlaanderen, maar ook elders in Europa. Informatie over de fijnste b&b’s, hotels en de beste restaurants. Daarnaast veel productinformatie over diverse soorten fietsen en accessoires. De redactie bestaat uit fietsliefhebbers die niets liever willen dan dat jij nog meer geniet van je fietsvakanties.

Wandelmagazine is al meer dan 40 jaar hét wandeltijdschrift van Nederland en België. Het magazine beschrijft korte en lange wandeltochten in Nederland, België, Duitsland en de rest van Europa. De reportages in het blad inspireren tot het te voet in je eigen tempo ontdekken van wandelingen. Wij geven sfeerimpressies, maar ook praktische informatie over kaarten, gidsen, accommodatie en vervoer. Zodat je zelf op pad kunt.

Ontvang één of meer lezingen online na de beurs en de leukste trends en tips op fiets- en wandelgebied van Hicleholidays.com 1x per jaar per mail.

Hicleholidays.com is het startpunt van jouw actieve vakantie. Wij helpen jou graag inspiratie op te doen voor jouw actieve vakantie. Zoek naar unieke vakanties, accommodaties, routes, of ‘lees’ je uit met onze fiets- en wandelblogs. Jaarlijks versturen wij een nieuwsbrief met de trends op fiets- en wandelgebied en informatieve lezingen.

Hicle Holidays Nieuwsbrief
Gegevens voor de tickets
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
E-mail address check *
Geboortejaar
Postcode
Land *
Hou mij op de hoogte
Betaling

Print na de betaling het ticket uit of download deze op je mobiel. Krijg je het ticket niet meteen toegestuurd? Wacht dan minstens een half uur. Soms duurt het even voor je het ticket ontvangt. Let op: na aankoop kan een ticket niet worden geannuleerd en het aankoopbedrag teruggestort.

Vragen? Mail dan naar
Lees ook de algemene voorwaarden bij de aankoop van een ticket.

Voor het correct functioneren van deze website, plaatsen wij cookies in uw browser.