Volop in beweging

Fietsen, wandelen, outdoor! Wij weten er wel raad mee. Onze passie delen we met onze bezoekers, waarmee we pal staan voor een goede invulling van onze evenementen: "beurzen voor actieve fietsers, wandelaars en bergsporters georganiseerd door liefhebbers".

 

FWB logo 200px

De Fiets en Wandelbeurzen markeren het begin van een nieuw wandel- en fietsseizoen in Nederland en België. Meer dan 850 exposanten uit de toerisme-, outdoor- en fietsindustrie nemen deel. Ze komen in contact met ongeveer 45.000 enthousiaste acieve recreatieve wandelaars en fietsers.

 

E-bike Challenge logo 200px

Uitdagende indoor fietsparcoursen, een keur aan e-bikes, speed pedelecs en e-mountainbikes, en alle gelegenheid om die te presenteren. Dát is E-bike Challenge, de enige grootschalige e-bike-testevents in Vlaanderen en Minneapolis, Verenigde Staten, voor iedereen die zich oriënteert op de aankoop van een elektrische fiets.

 

logo Mount Expo 200px

Bezoekers komen naar Mount Expo om het nieuwste materiaal te bekijken, outdooruitrusting aan te schaffen, of zijn op zoek naar een actieve bergvakantie die helemaal bij hen past.

 

mount expo foto: kbf

 

IBTC logo

 

 

The International Bicycle Tourism Conference (IBTC)

Op donderdag 27 februari 2020 vindt de eerste editie van de International Bicycle Tourism Conference (IBTC) plaats in Jaarbeurs Utrecht. Hét congres voor iedereen die iets te maken heeft met fietstoerisme.

Fietstoerisme neemt een vlucht, maar wat wil de fietser? Op de IBTC worden er een aantal interessante voorbeelden over vooruitgang, problemen en oplossingen op het gebied van fietstoerisme uitgelicht.

De IBTC is een bron van informatie, uitwisseling en inspiratie op het gebied van fietstoerisme.